THE WORLD ITS JUST AWESOME......

THE WORLD ITS JUST AWESOME......

Thursday, 2 August 2012

STRAWBERRY NUTTY BERRY COOKIES


Alhamdulilah bertemu lagi kita pagi nie...sihat ka?


Kadang kadang bila masuk jam 11 pagi aja mesti terasa pening kepala kejap..walaupun tiupan aircond atas kepala nie dok meniup sakan...tengok cuaca kat luar panas lit lit org kedah kata...ya la bila keja luar nie mula lah penyakit segan tu mai...


Wah di sana sini kaum mak mak sedang sibuk menyingsing lengan mengukis....bila dok kat dapur aja terbau haruman biskut dlm oven..wangiii...semangat tiba tiba aja datang bagai semua perkara dah tak dan nak buat..hari ni dah 13 hari kita posa..kita mak mak ni bagai menteri semuanya kena prepare..baju raya..kuih raya..duit raya..rumah raya...bak kata semua ..la...bukannya apa takut takut ada yg tertinggal..


Boleh dikatakan bila masuk pertengahan Posa ni semangat raya dah mai dah.....ring phone pun dah tukaq lagu raya..lappy kat office pun dok pasang lagu Ahmad Jais semangat tau ..bile dengaq lagu lagu raya versi lama nie..


Ni ha..jom tengok biskut raya terbaik nie...Strawberry Nutty Berry Cookies..sesedap namanya..memang best..yang penting kurang manis..



Projek percubaan..kena tambah lagi ...woi..memang sedap dengan rasa kacang badam panggang dan coklat strawberrynya..



Ok bye bye..jumpa lagi ya...sapa sapa yg tertawan dgn biskut nie jemputlah mai rumah raya nanti ya..boleh rasa kita bagi sekali dgn resepinya ya...

SALAM RAMADHAN

2 comments:

  1. Mcm best sgt..boleh la kongsi resepinya..

    ReplyDelete
  2. Mcm best sgt..boleh la kongsi resepinya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...