THE WORLD ITS JUST AWESOME......

THE WORLD ITS JUST AWESOME......

Thursday, 19 September 2013

POPIA GORENG ...jom minum petang


Assalamualaikum

Bertemu sekali lagi.. alhamdulilah semuanya kembali seperti biasa..diri ni pun dah sihat sepenuhnya..cuti rehat selama 3 minggu memang best sangat..bila dapat lari sekejap dari kesibukkan kerja ni cukup bernilai..


Tanggal 29hb August 2013 tarikh yang amat penting buat diri ni tarikh dimana saya selamat menjalani angioplasty atau pembedahan jantung..akibat saluran darah yang tersumbat.. READ di Kedah Medical Center (KMC) so lepas nie kena le tukar gaya hidup kepada lebih sihat kan...pengalaman cukup bererti,,tak leh tension tension..stress stress..hidup mesti kena happy happy..

So my hubby dah bagi warning no more baking baking..so sad...:((...

Camna ya..me minat sangat nak masak nie..rasa tak le tengok oven tu diam tak membakar..aduhhh..pas nie kena sembunyi sembunyi le masak ye..masak boleh hide hide..habih bau..nak hide camna..:o)..tengok le nanti ke plan lain..

Cam hari nie..kita tayang Popia Goreng permintaan si anak teruna..menu ni Makteh yang masak...so kita cuma goreng aja..tersangat le sedap....nya..senang aja resepinya ya..



Jom minum petang..jumpa lagi nanti...terimakasih kerana sudi singah di dapur saya ya..mana yang berkenaan tu ambik aja..harap sudi mencubanya..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...